Hammam handdoeken Bedrukt 250 grams 100x170cm

vanaf € 15,04 zonder opdruk
Opdruk toevoegen
Aantal kiezen
Aantal Prijs
vanaf 500 € 16,73 *
vanaf 1000 € 15,78 *
vanaf 2500 € 15,04 *
Verder
Uw prijs
De gewenste hoeveelheid is momenteel niet voorradig
U kunt uw logo in de winkelwagen uploaden
  • A360-TOWHT_P04
Ontdek een nieuwe dimensie in textieldruk met onze full colour hamamdoeken! Waar de traditionele...meer
Ontdek een nieuwe dimensie in textieldruk met onze full colour hamamdoeken! Waar de traditionele hamamdoek zich kenmerkt door eenvoud, biedt onze versie een explosie van kleur en design, volledig op maat gemaakt voor uw klanten. Elke centimeter van deze doeken, van hoek tot hoek en zelfs de speelse franjes, kan worden bedrukt met het gewenste ontwerp.
Ze zijn perfect voor bedrijven die zich willen onderscheiden en een onuitwisbare indruk willen achterlaten. Dankzij geavanceerde druktechnologieën en het gebruik van duurzaam gerecyclede materialen, brengen deze doeken esthetiek en ethiek samen. Maar het stopt niet bij het design; de mogelijkheid om de achterkant te voeren met zacht badstof maakt van deze doeken een tweezijdige sensatie: visueel aantrekkelijk en ongelofelijk functioneel.
De variatie in afmetingen zorgt ervoor dat ze voor diverse doeleinden ingezet kunnen worden. Of het nu is voor een promotioneel evenement, als relatiegeschenk of voor dagelijks gebruik, deze hamamdoeken beloven kwaliteit, stijl en een verhaal dat het vertellen waard is.

Eigenschappen

Materiaal: Cotton/ Polyester
Laatst bekeken